Recursos humans

Pin It

Laura Roig

Laura Roig

Diplomada en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en fisioteràpia en embaràs i post part. Postgrau de Fisioteràpia i Activitat Física.
Arnau Abancó

Arnau Abancó

Llicenciat en CAFE a l’INEFC de Barcelona. Tècnic d’activitats dirigides. Entrenador personal. Monitor certificat en Body Pump (Les Mills). Titulat en Ciclisme Indoor per Procycling. Certificat en Fitness Coaching pel Fitness Coaching Institute.
Damià Purtí

Damià Purtí

Mòdul de grau superior d’activitat físico - esportives. Instructor de ciclisme indoor. Monitor certificat en Body Combat, Body Balance, CX Worx i Body Pump (Les Mills). Instructor Mve. Monitor d’activitats aeròbiques i de tonificació. Certificat en Fitness Coaching pel Fitness Coaching Institute. Personal Trainer per Orthos. Certificat entrenament alta intensitat (HIIT) per Aerobic & Fitness. Curs de Running i TrailRunning. Tercer classificat a nivell estatal concurs Talento per Cycling Room. Títol de dietista i nutricionista. Títol de TRX.
Jèssica Berengueras

Jèssica Berengueras

Llicenciada en ciencies de l'activitat física i l' espot ( cafe ) Certificada en entrenament personal CORE 360 i màster en educació. Certificada en aeróbic ,steps i bodypump (Les mills)
Lourdes Aranyó

Lourdes Aranyó

Entrenadora Nacional d’educació física. Monitora certificada en Body Pump (Les Mills).
Marta Prat

Marta Prat

Certificat de formació aeròbica a Orthos (1r nivell). Curs de reciclatge d’step i tonificació per AnefandFead. Monitora certificada en Body Pump (Les Mills). Instructora de ciclisme indoor i Pilates Matt avançat cursat a l’escola AnefandFead.
Rosa López

Rosa López

Monitora de natació. Monitora certificada Aquadynamic (Les Mills). Aquarehab. Activitats a l’aigua per nadons i embarassades. Tractaments de patologies dermatològiques i d’extremitats inferiors en el medi aquàtic.
Agustí Roc

Agustí Roc

Corredor de muntanya. Campió del món de curses de muntanya (Skyrunner World Series), els anys 2002, 2003 i 2004,campió d'Europa d'esquí de muntanya l'any 2005, i d’Espanya del 2005 al 2007.
Xavier Llobet

Xavier Llobet

Cristina Català

Cristina Català

properament
Noel Lorenzo

Noel Lorenzo

Primer dan de karate. Cursant CFGS activitats fisicoesportives. Mestre de Karate i monitor polivalent.
Aleix Rojas

Aleix Rojas

Monitor titulat en activitats de dinamització en l'àmbit poliespotiu. Monitor de padel Actualment tramitant el tècnic superior en condicionament físic.
Anna Jimenez

Anna Jimenez

Cicle formatiu de técnic en animació d’activitats físiques i esportives. Actualment cursant el grau en Fisioterapia
Arnau González

Arnau González

Monitor de fitness i musculació Socorrista aquàtic Cicle de grau superior en AAFE Monitor certificat en Aquadinàmic Les Mills
David Clavel

David Clavel

Monitor de fitness i musculació Curs d'entrenador personal Curs de running i trail Socorrista aquàtic
Judit Codina

Judit Codina

Grau Mitjà d'Activitats Físiques i Esportives en el Madí Natural Curs de premonitor d'activitats de Lleure Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives
Nat Montoya

Nat Montoya

Tècnica d’Activitats Dirigides, Aeròbic, Steps,Intervals i Tonificació Instructora de Zumba, Aquazumba, zumba Toning, zumba steps i zumba kids. Instructora Les Mills de Body Pump Actualment cursant el curs de monitor de sala fitness i entrenaments personals.
Noel Lorenzo

Noel Lorenzo

Grau superior: animació d activitats físico esportives (AAFE) Instructor certificat Les Mills de Body Pump Socorrista aquàtic Tècnic nivell 1 de gimnàstica artística
Pau Nacenta

Pau Nacenta

Tècnic de grau superior d’animació en activitats físiques i esportives (AAFE ). Tècnic de spining (Cycling röom)
Roser Dot

Roser Dot

Tècnic en activitats dirigides i spinning Instructora "Les Mills" de bodypump i bodycombat Tècnic titulat en pilates mat.
Sergio Fernández

Sergio Fernández

Grau mig: conducció d activitats físico esportives al medi natural Grau superior: animació d activitats físico esportives (AAFE) Cursats tres anys de CAFE!  Instructor Les Mills de Body Pump i Bodycombat Instructor de C.indoor. Instructor de Peack Pilates Instructor certificat de Hiit
Sònia

Sònia

Susana Masagué

Susana Masagué

Monitora de Funk i Hip-hop Tècnica d’Activitats Dirigides, Aeròbic, Steps,Intervals i Tonificació Instructora de Pilates Mat i Pilates Reformer Instructora Les Mills de Body Pump, Body Combat, Body Balance, Body Vive i Body Attack. Instructora de Zumba (B1, B2 i ProSkills) i Zumba Kids & Kids Jr Instructora de Ciclisme Indoor
Yolanda Català

Yolanda Català

Pin It

Cube

Horari

Dill-Div 6:30 a 22:30h
Dissabtes 8:00 a 20:30h
Diumenges i festius: 8:00 a 15:00h

Contacte Cube

Agustí Coll, 2-12 . P.I. Els Trullols
08243 Manresa (BCN)
Tel: 938 787 559
cube@cube.cat